Táto káva je pražená na filter, ale odporúčame ju aj pre prípravu moderného espressa.
Káva bola pestovaná Luisom Anibalom Calderonom na farme Villa Betulia. Káva bola starostlivo ručne zozbieraná s cieľom vybrať iba zrelé plody. Plody boli potom fermentované počas 40 hodín v anaerobickom prostredí. Následne bola káva sušená na slnku, kým nebolo dosiahnuté ideálne percento vlhkosti.
Táto odroda je pôvodom z Etiópie a pred mnohými rokmi sa sem dostali semená. Luis bol ten šťastný, ktorý bol schopný pestovať a porozumieť správaniu tejto rastliny. Výsledky po mnohých rokoch monitorovania a experimentov sú zaujímavé. Plod má podlhovastý tvar a na základni ovocia má tvar pupku.
Red Fawn Coffee Roasters
pražiareň výberovej kávy v srdci Trnavy. Milovníci specialty coffee, ktorých motivuje nekončiaci hon za lepšou chuťou v šálke.
Veria, že skutočnú hodnotu tvorí správny zámer a prístup. Ich cieľom je prinášať kvalitu, ktorá pozdvihne kávovú kultúru. Ich naplnením je tvorba produktu, ktorý bude pre zákazníkov zážitkom, zdrojom inšpirácie a radosti.