Bean to bar Madagascar Mivoatra Organic 72%

Kód: 1959
Viac za menej
Neohodnotené
€7
Skladom
Množstevná zľava
1 ks
€7 / ks
2 a viac ks = zľava 10 %
€6,30 / ks
Ušetríte €0

Čokoláda Diamond's Roastery

HMOTNOSŤ 50G

Zloženie: kakaové bôby bio 68%, trstinový cukor bio 28%, kakaové maslo bio 4%

Obsah kakaovej sušiny: min. 72%

Región: Sambirano Sud, Diana Region 

Chuťový profil: ríbezle, malina, jahoda, jogurt

Detailné informácie

Podrobný popis

 Vo výrobe sa spracovávajú všetky druhy orechov, arašidy a mlieko. Skladujte v suchu a chlade. 

Výživové hodnoty na 100G: 

energetická hodnota 2326kJ/563 kcal

tuky 40g (z toho nasýtené mastné kyseliny 24g)

sacharidy 36g (z toho cukry 30g)

bielkoviny 9,1g

soľ 0,01g

Zdravotné benefity bean-to-bar čokolády

  • Vysoký obsah antioxidantov: Obsahuje flavonoidy, ktoré chránia bunky pred poškodením voľnými radikálmi a podporujú zdravie srdca.
  • Podpora kognitívnych funkcií: Kvalitná tmavá čokoláda môže zlepšovať pamäť a sústredenie vďaka obsahu polyfenolov a teobromínu.
  • Zdravie srdca: Flavonoidy pomáhajú znižovať krvný tlak a zlepšujú prietok krvi, čo prispieva k zdraviu kardiovaskulárneho systému.
  • Regulácia hladiny cukru: Bean-to-bar čokoláda často obsahuje menej cukru a viac kakaa.
  • Zlepšenie nálady: Obsahuje serotonín a fenyletylamín, ktoré prirodzene zlepšujú náladu a môžu zmierniť stres.
  • Podpora trávenia: Kvalitná čokoláda obsahuje vlákninu, ktorá podporuje zdravé trávenie a črevnú mikroflóru.
  • Podpora kostí a imunity: Bohatá na železo, horčík a zinok, ktoré prispievajú k zdraviu kostí, pokožky a imunitného systému.
  • Podpora zdravej pokožky: Flavonoidy v čokoláde pomáhajú chrániť pokožku pred UV žiarením a podporujú jej hydratáciu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola