Las Palmas
144-hodinová fermentácia
Inovatívna metóda sa začína starostlivým výberom čerešní Pink Borbon, ktoré sa následne fermentujú s dehydrovaným kokosom a kokosovou vodou. Táto fermentácia prebieha anaeróbnym spôsobom v plastových nádržiach po dobu 144 hodín, čo umožňuje, aby sa tropické chute plne prenikli do zŕn. Po fermentácii sa káva 30 dní suší na slnku s citrónovou kôrou, ktorá jej dodáva výrazný citrónový záver. Počas tejto fázy sušenia sa káva a citrónová kôra kombinujú v sušiacich lôžkach a podrobujú sa slnečným aj mechanickým metódam sušenia, čím sa zabezpečí konzistentný a dôkladný proces sušenia. Nakoniec sa káva pred mletím 45 dní stabilizuje vo vreciach GrainPro. Výsledkom tohto starostlivého procesu je káva s jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa objavujú citrusy, kokos, limonáda a krémová textúra s tropickým ovocím.