Exotický profil s intenzívnymi tónmi červeného ovocia, sladkými a vanilkovými tónmi, s jablčnou a fosforečnou kyselinou a plným telom s rumovými tónmi.
Vianočný punč
Wilder Lasso sa stal producentom kávy nedávno, v roku 2017, keď prišiel pomáhať svojmu otcovi na jeho farmu El Diviso v horách San Adolfo. Vďaka svojej vášni pre kávu a rodinnej histórii v oblasti výroby kávy vstúpil Wilder do sveta kávy jedinečným spôsobom, nezačal hneď so špeciálnou kávou, ale vďaka svojmu vzdelaniu v oblasti genetiky a tiež neúnavnej energii učiť sa začal v Tocore s odrodovým programom, ktorý dnes zahŕňa viac ako 12 rôznych odrôd, ktoré boli starostlivo vybrané z rôznych oblastí pôvodu.
105-hodinová fermentácia
Spracováva sa naturálnou anaeróbnou predĺženou fermentáciou 105 hodín ponorený vo vode s obilným pro, čo pomáha kontrolovať teplotu bez toho, aby sa počas procesu fermentácie prijímali ďalšie lixiváty. Nasledovalo pomalé sušenie takmer 20 dní na vyvýšených posteliach na slnku a 35 dní stabilizácie v čerešniach v plastových vreciach pred mletím.
Concept Coffee Roasters
Concept Coffee Roasters je pražiareň výberovej kávy, ktorej víziou je každým pražením zvyšovať kvalitu praženia kávy. Vyhľadávame výnimočné kávy a pražíme ich tak, aby vynikla ich prirodzená chuť. To je to, čo robíme. Je to naša profesia a vášeň.