Jorge Elias Rojas
Táto káva pochádza z farmy Jorgeho Eliasa Rojasa, ktorý je majiteľom pozemku La Roca nachádzajúceho sa na juhu regiónu Tolima v nádherných horách Gaitania. Jorge Elias je jedným z najvášnivejších pestovateľov kávy, s akými sme sa kedy stretli, dokonca aj keď skončí s kávovými procesmi na svojej farme, zvyčajne pomáha svojim susedom alebo miestnemu družstvu pri práci s kávou. Káva ho vždy zaujímala od prvých myšlienok, keď ho rodičia naučili, ako sa pripravuje káva. V súčasnosti Jorge zmenil celú svoju produkciu na špičkové výberové kávy, pričom si vždy zachováva bezchybný profil s takým čistým, ale šťavnatým profilom.
Fermentácia
Toto Tabi sa spracováva anaeróbnou fermentáciou v nádržiach ponorených do vody počas 96 hodín, sušením pod prístreškom počas 15 dní a potom sušením v silách, ktoré sa končí 30-dňovou stabilizáciou v čerešniach.
Concept Coffee Roasters
Concept Coffee Roasters je pražiareň výberovej kávy, ktorej víziou je každým pražením zvyšovať kvalitu praženia kávy. Vyhľadávame výnimočné kávy a pražíme ich tak, aby vynikla ich prirodzená chuť. To je to, čo robíme. Je to naša profesia a vášeň.