Finca Los Angeles je krásna veľká farma, na ktorej sú zasadené odrody Pacamara a Maragogype. Nachádza sa v pohorí Ahuachapán na západe El Salvadoru. Táto farma je súčasťou skupiny Los Naranjos vedenej Sigfredom Coradom, bývalým profesorom agronómie na Národnej škole poľnohospodárstva. Farma je súčasťou programu Renacer (Odrodenie po španielsky), čo je technická kávová poľnohospodárska škola a vzdelávací program pre producentov v oblasti, kde sa učia o lepších postupoch manažmentu farmy. Tento program je financovaný organizáciou Raices (Korene) a podporovaný Katolíckymi službami pomoci v El Salvadore.
Táto farma je vysadená výlučne odrodou Pacamara a je v správe Sigfreda už 10 rokov. Odvtedy, čo ju prevzal, sa na nej nepoužívali herbicídy na obnovu pôdy a živín, aby poskytli dobrý základ pre opätovné pestovanie kávy. Farma je rozdelená na 23 manzanas, pričom každý oddiel má približne 3000 stromov. Farma je krásne rozdelená stromami poskytujúcimi tieň a veternými bariérami na ochranu stromov. Farma je denne riadená absolventmi technickej školy.
Káva sa zberá selektívne a potom sa prenáša do mokrého mlyna a sušičiek v Beneficio San Rafael, umiestnenom medzi dvoma kopcami El Pilon a Cerro Aguila na nadmorskej výške 1450 metrov. Počas zberu sa futbalový trávnik naplní sušičkami pre všetky kávy z farmy Los Angeles a Noruega. Tu sa káva preplachuje a násladne je spracovaná ako naturálna. Káva sa prenáša na sušenie, kde schne od 8:30 do 14:30 a potom je zakrytá od poludnia do večera. Káva sa počas sušenia každú hodinu otáča a sušenie trvá približne 30 dní.
Red Fawn Coffee Roasters
pražiareň výberovej kávy v srdci Trnavy. Milovníci specialty coffee, ktorých motivuje nekončiaci hon za lepšou chuťou v šálke.
Veria, že skutočnú hodnotu tvorí správny zámer a prístup. Ich cieľom je prinášať kvalitu, ktorá pozdvihne kávovú kultúru. Ich naplnením je tvorba produktu, ktorý bude pre zákazníkov zážitkom, zdrojom inšpirácie a radosti.