Farma
Farma Dimtu Tero sa rozprestiera na 151 Ha v Odo Shakiso vo výške 1808 – 2128 mnm, kde je veľmi priaznivé prírodné prostredie na vypestovanie jednej z najlepších káv v Etiopii. Zakladateľ Getachew Zeleke spolupracuje so 136 registrovanými, malými farmármi, ktorí spoločne vlastnia 989 hektárov pôdy. Výroba a spracovanie kávy prebieha ekologickým a sociálne zameraným spôsobom. Ručne zbierané, perfektne dozreté čerešne sú sušené na Afrických lôžkach. Káva chutí po tropickom ovocí a hnedom cukre, má plné telo a „vínovú“ aciditu.
Caffé Pedron
Remeselná pražiareň kávy z Padovy, ktorú založil Massimo Pedron v roku 2004. Pražiareň Pedron Caffé predstavuje kvalitu a tradície, no zároveň drží krok s novými trendmi. Reprezentuje tak ideálnu kombináciu medzi modernou a tradičnou technológiou. Pre výrobu používajú iba ručne zbierané kávové čerešne z vysokých nadmorských oblastí a každé zrno, je dôkladne kontrolované a hodnotené podľa SCA protokolu. Navyše farmy, ktoré dodávajú zelené zrno podliehajú certifikáciám Rainforest Alliance a UTZ.