Spracovateľská stanica: Hacienda Venecia
Farmár: Juan Pablo Echeverry
Región: Caldas
Nadmorská výška: 1800 m.n.m.
Odroda: castillo
Spracovanie: natural
Chuťový profil: 85,25
Spracovateľská stanica: Buena Vista
Farmer: Daterra Coffee
Región: Cerrado Mineiro
Nadmorská výška: 1150 m.n.m.
Odroda: zmiešaná
Spracovanie: natural
Selektívny mechanický zber sa zvyčajne vykonáva, keď je na strome 40-60 % zrelej kávy, 5 % zelenej, 10 % nedozretej a zvyšok je vysušený. Každá káva má svoje jedinečné vlastnosti, preto sa pred vydaním objednávky na výber konkrétnej dávky vyberie vzorka, spracuje sa a upraží, aby sa skontrolovala očakávaná chuť. Triedenie sa vykonáva na špeciálne upravenom mokrom mlyne, kde sa najprv triedi na hustotu, čím sa odstránia nadmerné odrezky, a potom sa suché a prírodné zrná triedia od zrelých, nedostatočne zrelých a zelených.
Brazília – Zmiešaná odroda – Každá hotová šarža je ochutnaná pre presné chuťové profily a zmiešaná pre požadovaný chuťový profil. Po dokončení sa zrno pred zabalením do polyetylénových vriec pripravených na prepravu triedi podľa veľkosti, hustoty a farby.
Kategória: | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Hmotnosť: | 500g, 1000g |
Štýl praženia: | Espresso |
Krajina pôvodu: | Brazília, Colombia |
Pražiareň: | Concept coffee roasters |
Spracovanie: | Natural |
Chuťový profil: | Čokoláda, Mandle, Bobule |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.